Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Hélène Hendriks, Martijn Krabbendam en Nico Dijkshoorn

Vanavond bij Veronica Inside: Hélène Hendriks, Martijn Krabbendam en Nico Dijkshoorn

10 dec 2021, 15:30

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Hélène Hendriks zit aan tafel bij Wilfred, Johan en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en schrijver/columnist Nico Dijkshoorn zitten aan het tafeltje.

Er gebeurde deze week weer van alles op en naast de voetbalvelden, dus het belooft weer een bomvolle uitzending te gaan worden. De Eredivisieclubs behaalden deze midweek wederom een tas vol punten voor de UEFA coëfficiënten ranglijst, door overwinningen van Ajax, PSV, AZ en Vitesse. Dankzij deze prestaties hebben de Nederlandse clubs een record bij elkaar gespeeld, namelijk: de meeste winstpartijen in Europa in 1 seizoen. Momenteel staat de teller al op 30 overwinningen. Waar het niet goed gaat in Europa is bij FC Barcelona. De Catalanen verloren woensdag wederom kansloos van Bayern München en zijn daardoor voor het eerst sinds 21 jaar veroordeeld tot de Europa League.

Naast het Europese voetbal gebeurde er van alles langs de zijlijn. Zo werd middels een uitgelekte video bekend dat Marc Overmars langer bij Ajax blijft. De technisch directeur heeft zijn contract verlengd en maakt dus geen transfer naar het buitenland. Oók de commercieel directeur blijft langer, werd een dag later bekend. Slecht nieuws was er deze week voor Cambuur-trainer Henk de Jong, waarbij een cyste ontdekt is en verder onderzocht moet worden.

Veronica Inside is vanavond om 20:30 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.