Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Hans Kraay jr. en Chris Woerts

Vanavond bij Veronica Inside: Hans Kraay jr. en Chris Woerts

27 sep 2021, 16:05

Vanavond staat er weer een gloednieuwe uitzending van Veronica Inside op het programma en niemand minder dan Hans Kraay jr. zit aan tafel bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de voetbalvelden te bespreken. Ook zit vanavond Chris Woerts weer aan het tafeltje.

En er gebeurde weer genoeg het afgelopen weekend. Ajax won opnieuw moeiteloos, dit keer met 3-0 van FC Groningen. Voor de neutrale kijker was Feyenoord - NEC (5-3) een spectaculaire wedstrijd en heeft PSV-trainer Roger Schmidt genoten van zijn ploeg, ondanks een 2-1 nederlaag op bezoek bij Willem II.

De mannen zullen uiteraard ook vooruitblikken op de volgende wedstrijden van de Nederlandse ploegen in de groepsfase van de Champions League, Europa League en Conference League. En verder zal Woerts zonder twijfel ons weer op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes.

Kortom er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Veronica Inside is vanavond vanaf 20:30u te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.