Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond te gast: de legendarische voetbalcommentator Frank Kramer!

Vanavond te gast: de legendarische voetbalcommentator Frank Kramer!

10 dec 2018, 01:00

Frank Kramer is maandagavond te gast in de uitzending van Veronica Inside. De oud-voetballer nam zaterdagnacht afscheid als voetbalcommentator bij Europsport. Kramer deed dat zonder veel aandacht te besteden aan de wedstrijd zelf. Sommigen kijkers die hadden ingeschakeld voor de finale van de Amerikaanse voetbalcompetitie tussen Atlanta United en Portland vonden het prachtig, terwijl anderen het niet helemaal op waarde konden schatten. Kramer vertelde tal van anekdotes, las gedichten voor en zong zelfs een liedje.

Een aantal hoogtepunten:

De filmpjes met het commentaar van Frank Kramer gingen viraal op verschillende social media. De een vond het prachtig, de ander vond het helemaal niks.

Vanavond doet de commentator zijn verhaal, 20:30 uur bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.