Terug

Volg Vandaag Inside

Van Wolfswinkel matchwinner ondanks eigen goal

Van Wolfswinkel matchwinner ondanks eigen goal

4 nov 2018, 19:28

BASEL (ANP) - Ricky van Wolfswinkel heeft Basel op de valreep een zege bezorgd op Lugano. De Nederlandse spits maakte kort voor tijd de winnende goal: 3-2.

In de 84e minuut knikte Van Wolfswinkel een corner knap binnen. Een half uur eerder had Van Wolfswinkel de bal ook al in de goal gewerkt uit een corner, maar dat was in eigen doel.

Basel leidde na dik een half uur met 2-0 (twee goals van Kevin Bua), maar de bezoekers kwamen terug. Uiteindelijk voorkwam Van Wolfswinkel in de slotfase dat hij de schlemiel werd.

De ploeg van Van Wolfswinkel heeft na dertien speelronden al elf punten achterstand op Young Boys, dat vorig jaar de hegemonie van Basel verbrak. Van de dertien duels werden er maar zes gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.