Terug

Volg Vandaag Inside

Van Wolfswinkel houdt FC Basel in de race

Van Wolfswinkel houdt FC Basel in de race

24 aug 2018, 00:05

BASEL (ANP) - FC Basel heeft de eerste wedstrijd tegen Apollon Limassol in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League ternauwernood gewonnen. De Zwitserse ploeg zegevierde voor eigen publiek met 3-2. Ricky van Wolfswinkel was met twee treffers (1-0 en 2-2) van grote waarde voor de thuisclub. Eray Cumart bezorgde in de slotfase FC Basel de benauwde winst. Volgende week is de return op Cyprus.

FC Basel schakelde in de vorige ronde Vitesse uit. Van Wolfswinkel kwam in Arnhem tegen zijn vroegere club tot scoren (0-1). Daarna leverde de thuiswedstrijd eveneens een nipte zege op voor de Zwitsers (1-0).

Atalanta, met Hans Hateboer en Marten de Roon in het basisteam, bleef op eigen veld op 0-0 steken tegen FC Kopenhagen. Hateboer werd vlak voor de rust gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.