Terug

Volg Vandaag Inside

Van Wijk stopt als voorzitter rvc van Ajax

Van Wijk stopt als voorzitter rvc van Ajax

16 nov 2018, 17:51

AMSTERDAM (ANP) - Leo van Wijk stopt als voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax. De voormalig topman van KLM maakte dat bekend aan het einde van de algemene vergadering van aandeelhouders, vrijdag in de Johan Cruijff ArenA. Van Wijk blijft wel lid van de rvc.

Leen Meijaard volgt Van Wijk op als voorzitter. Meijaard is al vanaf april 2016 lid van de rvc van de Amsterdamse club.

Op de bijeenkomst werd verder Menno Geelen benoemd tot statutair directeur van Ajax. Sinds november 2016 was hij reeds commercieel directeur.

Het statutaire directieteam van Ajax bestaat nu uit: Edwin van der Sar (voorzitter), Marc Overmars (spelersbeleid), Jeroen Slop (financieel), Rutger Arisz (operationeel) en Menno Geelen (commercieel).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.