Terug

Volg Vandaag Inside

Van 't Schip over mogelijke transfer Henderson: 'We zijn aan het praten'

Van 't Schip over mogelijke transfer Henderson: 'We zijn aan het praten'

14 jan 2024, 14:33

John van 't Schip hoopt dat Jordan Henderson de selectie van Ajax komt versterken. "Dat is geen geheim", zei de coach vlak voor de aftrap van het uitduel met Go Ahead Eagles bij ESPN.

"Als je een of twee van dat soort spelers kan toevoegen, dan kan dat een lift geven aan de andere jongens."

De 33-jarige Jordan Henderson tekende afgelopen zomer een driejarig contract bij Al Ettifaq uit Saudi-Arabië. De middenvelder verdient daar een zeer riant salaris, maar zou het niet naar zijn zin hebben.

Juventus heeft volgens Italiaanse media ook interesse in de voormalige aanvoerder van Liverpool, maar Ajax lijkt nog een streepje voor te hebben. De club moet echter ook overeenstemming bereiken met Al Ettifaq. "We zijn aan het praten", zei Van 't Schip. "Hij moet nog wel dingen regelen in Saudi-Arabië. Meer kan ik er nu niet over zeggen."

Ajax is op zoek naar een ervaren middenvelder. Trainer Van 't Schip kan nog geen beroep doen op de geblesseerde Branco van den Boomen, Silvano Vos en Sivert Mannsverk. Ajax heeft afgelopen week de aan Excelsior verhuurde Kian Fitz-Jim vroegtijdig terug naar Amsterdam gehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.