Terug

Volg Vandaag Inside

Van ’t Schip gaat in op situatie Hato: 'Ga ervan uit dat hij blijft’

Van ’t Schip gaat in op situatie Hato: 'Ga ervan uit dat hij blijft’

5 jan 2024, 17:26

John van ’t Schip vertelt voor de camera van ESPN dat hij ervan uit gaat dat Jorrel Hato bij Ajax blijft. "Er zijn nu gesprekken gaande, dus ik ga ervan uit dat hij bijtekent en dat hij blijft."

Hato, het 17-jarige lichtpuntje van Ajax, beschikt over een in 2025 aflopend contract en staat in serieuze belangstelling van Arsenal. Voor Ajax is het dan ook prioriteit dat hij bijtekent. Van 't Schip spreekt voor de camera van ESPN zijn hoop hiervoor uit. "Natuurlijk wil je spelers die in de basis staan behouden. Mensen die ook een hele toekomst voor zich hebben - zoals Hato - wil je al helemaal houden. Er zijn nu gesprekken gaande, dus ik ga ervan uit dat hij bijtekent en dat hij blijft."

Ook gaat Van ’t Schip in op de geruchten dat Beşiktaş interesse zou hebben in Steven Berghuis. "Steven is een speler van 31 jaar oud en hij heeft nog een contract voor anderhalf jaar. Dat is ook iets waar je met hem mee om de tafel moet zitten. Wat wil hij, wat wil Ajax? Dat is altijd een afweging van vraag en aanbod”, stelt de trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.