Terug

Volg Vandaag Inside

Van spelen bij PSG naar werken in beddenfabriek: 'Wil graag weer profvoetballer zijn'

Van spelen bij PSG naar werken in beddenfabriek: 'Wil graag weer profvoetballer zijn'

22 apr 2021, 16:53

Levi Opdam, voormalig talent van AZ, speelde twee jaar geleden nog bij Paris Saint-Germain. Maar inmiddels heeft de 24-jarige Opdam een compleet ander leven. Hij traint momenteel bij een amateurclub en werkt in een beddenfabriek. 'Ik vermaak me wel, maar natuurlijk ben ik liever profvoetballer', vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Paris Saint-Germain was in 2019 bezig met het opzetten van een B-team met potentiële toptalenten. De club uit Parijs besloot in 2019 om de clubloze rechtsback Opdam binnen te halen. Een halfjaar later kon het tweede elftal alweer de prullenbak in. Opdam werd toen overgenomen door TOP Oss, wat ook niet lang heeft geduurd.

Opnieuw kwam Opdam zonder club te zitten en nu traint hij tegenwoordig mee bij a.v.v. Columbia uit Apeldoorn. Hij verdient momenteel zijn geld als productiemedewerker bij beddengigant Auping. 'Soms lijkt het wel of een dag een eeuwigheid duurt, alsof er geen einde aan komt. Maar ja, het is even niet anders hè?', vertelt Opdam in een uitgebreid interview met het weekblad.

 

Opdam blijft ontzettend hard trainen en hoopt ooit nog op een buitenkansje. 'Ik hoop gewoon op een clubje waar ik mijn kansen krijg. Dat iemand in me gelooft. Dan ga ik die kans pakken, dat weet ik zeker. Binnen een paar maanden kun je van grote hoogte zo weer naar beneden gaan, maar ik blijf in mijn droom geloven', aldus Opdam.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.