Terug

Volg Vandaag Inside

Van Seumeren: 'Redelijke kans dat Hake na de winterstop trainer blijft'

Van Seumeren: 'Redelijke kans dat Hake na de winterstop trainer blijft'

27 dec 2020, 16:18

De kans is aanwezig dat René Hake ook na de korte winterstop als hoofdtrainer bij FC Utrecht werkt. "We hebben daar nog geen beslissing over genomen. Ik kan wel zeggen dat we tot nu toe tevreden zijn over René", zei eigenaar Frans van Seumeren bij FOX Sports, kort voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen AZ.

De clubleiding schoof Hake begin november door van Jong FC Utrecht naar de hoofdmacht na het vertrek van John van den Brom naar de Belgische club Racing Genk. Hake zou aanvankelijk alleen in de thuiswedstrijd tegen Ajax op de bank zitten, maar de leiding besloot al snel hem tot aan de winterstop het vertrouwen te geven.

"We hebben nog een wedstrijd, komende week nemen we een beslissing", aldus Van Seumeren. "René is een veeleisende trainer, een sterke persoonlijkheid. Discipline staat hoog aangeschreven in zijn vocabulaire. Wat dat betreft denk ik dat hij zeker een serieuze optie is. Een heel serieuze optie. Het is mooi meegenomen dat de spelers gek op hem zijn, maar dat is niet allesbepalend."

Van Seumeren weet dat Mark van Bommel en Wesley Sneijder vaak worden genoemd als trainersduo van FC Utrecht. "Ik hoor die geruchten ook, maar ik heb daar totaal nog niet over nagedacht. Ik acht de kans ook niet groot." De kans dat Hake langer mag blijven, is volgens Van Seumeren groter. "Die kans is aanwezig ja. Een redelijke kans."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.