Terug

Volg Vandaag Inside

Van Rossem over Vandaag Inside: 'Hufterprogramma voor mannen met een betrekkelijk laag IQ'

Van Rossem over Vandaag Inside: 'Hufterprogramma voor mannen met een betrekkelijk laag IQ'

27 juli 2022, 21:51

Johan Derksen en Vandaag Inside kwamen woensdagavond ter sprake in een uitzending van De Slimste Mens. Jurylid Maarten van Rossem blijkt geen groot fan te zijn van de talkshow op SBS6.

Vandaag Inside kwam ter sprake in de ronde 'Het collectieve geheugen', waarin kandidaten trefwoorden moeten noemen bij een fragment. Woensdagavond werd er een fragment getoond uit de aflevering van Sterren op het Doek met Johan Derksen.

Nadat de kandidaten de trefwoorden geraden hadden, vroeg presentator Philip Freriks aan kandidaat Ferdi Stofmeel: "Jij kijkt naar Vandaag Inside, toch?" "Ja," antwoordde de acteur. "Het is een beetje een guilty pleasure, wel. Ik schaam me een beetje, maar ik geniet er ook ontzettend van. Het is natuurlijk heerlijk als je altijd zegt wat je wil zeggen en je totaal onafhankelijk voelt. En dat het je niet uitmaakt wat anderen daar van vinden. Dat lukt mij niet. En het geeft ook af en toe een andere mening en een andere kijk, dat doet Maarten ook op zijn manier."

"Op een aanzienlijk beschaafdere manier," vulde het norse jurylid hem aan. "Want het is natuurlijk wel een eersteklas hufterprogramma. In feite is het een programma voor adolescente mannen met een betrekkelijk laag IQ."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.