Terug

Volg Vandaag Inside

Van Roosmalen slaat terug naar Yvonne Coldeweijer: 'Les 1 in de onderzoeksjournalistiek...'

Van Roosmalen slaat terug naar Yvonne Coldeweijer: 'Les 1 in de onderzoeksjournalistiek...'

1 feb 2022, 11:03

Marcel van Roosmalen heeft op Twitter teruggeslagen naar Yvonne Coldeweijer. De roddeltante deelde op Instagram een fragment uit VI Vandaag, waarin Marcel zijn kijk gaf op de rel bij The Voice of Holland, en deelde daarbij een sneer uit aan de gortdroge columnist. Op Twitter slaat Van Roosmalen nu terug.

In VI Vandaag vertelde Marcel maandagavond: 'Ik heb hele schema's zitten maken over die rel bij The Voice of Holland. Ik zie er vijf partijen in: je hebt John de Mol, de daders (Ali B, Jeroen Rietbergen, Marco Borsato), je hebt een paar blonde vrouwen (Linda de Mol, Wendy van Dijk, Saskia Noord, Jildou van der Bijl) en dan heb je eigenlijk twee partijen: Angela de Jong, daar heb ik een hekel aan, Rob Goossens, die zit hier vaak, Youp, Yvonne Coldeweijer, heb ik ook een hekel aan, en Jan Roos. En die nemen het op tegen Ronald Molendijk, daar heb ik een hekel aan, Patty Brard, daar heb ik een hekel aan, Albert Verlinde, heb ik een hekel aan, Bart Ettekoven, heb ik een hekel aan, Anouk Smulders, weet ik eigenlijk niet, Ruud de Wild, Bram Moszkowicz en Evert Santegoeds. En ik zie dus eigenlijk: die maken elkaar nu allemaal af. Ik zie daar iets heel positiefs in: laat ze maar verdwijnen, laat ze elkaar afmaken.'

Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram een gedeelte van het fragment en schrijft erbij: 'Dit zijn de 2 teams in medialand: Angela de Jong, Rob Goossens, Beau, Youp, Yv., Jan Roos en Ronald Molendijk, Patty Brard, Albert Verlinde, Bart Ettekoven, Anouk Smulders, Ruud de Wild, Bram Moszkowicz en Evert Santegoeds. Wel evident dat ons team aan kop ligt 😂.' Vervolgens deelt Coldeweijer een screenshot van een AD-artikel over Van Roosmalen van vorig jaar, waarin geschreven wordt dat hij het contact met zijn dementerende moeder zou hebben verbroken.

Ze schrijft erbij: 'Wie is deze meneer, hoor ik je denken. Dit is Marcel van Roosmalen. Vorig jaar had ik hem gevuurd omdat hij zo was geschrokken van de toestand van zijn demente moeder, dat hij het contact had verbroken. Daarom heeft 'ie een hekel aan me. Geloof me, deze man is zo hard als een diepvriespizza.'

Marcel van Roosmalen deelt op Twitter een screenshot van de story van Coldeweijer en slaat terug naar de roddeltante: 'Les 1 in de onderzoeksjournalistiek , baseer je nooit op het AD. Heb het contact met mijn moeder nooit verbroken.' Onder de tweet wordt nog aan Marcel gevraagd: 'Maar ben je wel zo hard als een diepvries pizza of moeten we dientengevolge Yvonne ook niet geloven?' Daarop antwoordt de columnist: 'Ook gewoon niet waar.'

Bekijk in de video hieronder de analyse van Marcel van Roosmalen over The Voice of Holland.

Marcel van Roosmalen reageert op geheel eigen wijze op The Voice of Holland-rel
2:45
Marcel van Roosmalen reageert op geheel eigen wijze op The Voice of Holland-rel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.