Terug

Volg Vandaag Inside

Van Roosmalen reageert op geheel eigen wijze op interview van Nick & Simon bij Jinek

Van Roosmalen reageert op geheel eigen wijze op interview van Nick & Simon bij Jinek

30 aug 2022, 15:34

Marcel van Roosmalen heeft op geheel eigen wijze gereageerd op het veelbesproken interview van Nick en Simon bij Jinek. Het Volendamse duo was maandagavond te gast om te vertellen over hun aanstaande breuk.

Simon Keizer vertelde bij Jinek dat hij het besluit heeft genomen om te stoppen omdat hij geen plezier meer in het optreden heeft. Het duo benadrukte geen ruzie te hebben: "De media doen hun werk, dat snap ik. Er gebeurt iets en dan wordt er niets gezegd. Dan gaan ze daar een verhaal van maken, ik snap dat dat gebeurt. Maar dat is niet zo," aldus Nick Schilder.

Ook Marcel van Roosmalen heeft gekeken naar het gesprek, en hij reageert op geheel eigen wijze in zijn column bij De Nieuws BV op NPO Radio 1. Bekijk het in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.