Terug

Volg Vandaag Inside

Van Roosmalen haalt uit: 'Het zou Ajax sieren als ze de seizoenskaart van Peter R. de Vries blokkeren'

Van Roosmalen haalt uit: 'Het zou Ajax sieren als ze de seizoenskaart van Peter R. de Vries blokkeren'

27 juli 2019, 17:01

Marcel van Roosmalen heeft in zijn column op NPO Radio 1 uitgehaald naar Peter R. de Vries. De Vries nam het afgelopen week op voor Sevn Alias, nadat de rapper op zijn beurt had uitgehaald naar het Zwarte Cross-festival. Dat ging er bij Marcel niet in: 'Het zou Ajax sieren als ze de seizoenskaart van Peter R. de Vries blokkeren.

Rapper Sevn Alias uitte afgelopen week op Instagram zijn ongenoegen over borden van het Zwarte Cross-festival, waar onder andere 'Allah's afbakbar' op te lezen viel:

Marcel van Roosmalen vond niet dat Sevn Alias in zijn recht stond, omdat de rapper in zijn teksten zelf ook 'antisemitisch' zou zijn:

Peter R. de Vries nam het op voor Sevn Alias: 'Aan de ene kant moet dat bord allemaal kunnen, daar moeten we niet over zeuren, maar vervolgens roept ‘ie in dezelfde column op om iemand anders eruit te gooien. Nou, dat staat wel op gespannen voet met elkaar':

src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153761339782901766

&

ref

Marcel van Roosmalen reageerde weer op Peter R. de Vries: 'Het zou Ajax sieren als ze de seizoenskaart van Peter R. de Vries blokkeren, tot hij begrijpt hoeveel poep hij praat. Juist bij een club waar ze al jaren proberen om jodenhaat van de tribunes te verdrijven, is geen plaats voor mensen die antisemitisme bagatelliseren.'

Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'

Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'
0:55
Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.