Terug

Volg Vandaag Inside

Van Roosmalen beleeft geheel op eigen wijze de Tour met dochter: 'Kijk, een Italiaanse clown!'

Van Roosmalen beleeft geheel op eigen wijze de Tour met dochter: 'Kijk, een Italiaanse clown!'

14 juli 2022, 13:20

Marcel van Roosmalen is samen met zijn dochter Lucie wezen kijken naar de Tour de France. De Columnist en schrijver vertelt geheel op eigen wijze aan zijn dochter hoe het allemaal in zijn werking gaat tijdens de Tour.

'Daar komen ze straks aan, de wielrenners', zegt Van Roosmalen in een item van de NOS vanaf de Col du Granon. 'En als de wielrenners weg zijn, mogen wij ook weg. Dus we moeten hier wachten op de wielrenners. Ze zijn 200 kilometer geleden begonnen en nu zitten we hier op ze te wachten en dat kan natuurlijk wel even duren.'

Vervolgens loopt er een Italiaanse fan langs met een pruik op zijn hoofd. 'Kijk nou eens wat daar aankomt, Lucie. Dat is nou een Italiaanse clown!', zegt Van Roosmalen, wijzend naar de Italiaanse fan. 'Ben deze reportage zo zat nu', aldus Van Roosmalen. 'We staan hier op een helling uren te wachten op wielrenners.'

Na uren te hebben gewacht rijden de eerste groep wielrenners langs Van Roosmalen en Lucie. 'Hier hebben we uren op gewacht en het was het waard. Allez, allez, hey, hey!', schreeuwt Van Roosmalen richting de wielrenners.

Bekijk het gortdroge verslag van Marcel van Roosmalen over de Tour de France via de tweet hieronder of klik op deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.