Terug

Volg Vandaag Inside

Van Polen wil niet teveel in emotie reageren: 'Maar ik ben helemaal klaar met die kut-VAR'

31 mrt 2024, 16:16

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen geeft na afloop van het duel met Ajax (1-3) aan dat hij moet oppassen dat hij niet teveel in z'n emotie reageert, maar kan zich vervolgens toch niet inhouden: "Ik ben helemaal klaar met die kut-VAR!" Bekijk het in onderstaande video.

Ajax moest het zondagmiddag tegen PEC Zwolle doen zonder de geblesseerde Jordan Henderson. René van der Gijp reageerde afgelopen week bij Vandaag Inside: "Niemand mist hem!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.