Terug

Volg Vandaag Inside

Van Polen na handhaving PEC Zwolle: ‘Ik ga nu een biertje én een wijntje drinken!’

28 apr 2024, 17:12

PEC Zwolle heeft zondagmiddag door een overwinning op Heracles Almelo verder afstand genomen van de degradatiezone. Het zorgt voor grote opluchting bij de spelers en vooral bij aanvoerder Bram van Polen.

“Hier was het allemaal om te doen. Je wil hem thuis gewoon veiligstellen en niet afhankelijk zijn van anderen. We kunnen nu wel zeggen dat we veilig zijn”, begint Van Polen in gesprek met ESPN. De verdediger gaf deze week aan dat hij na dit seizoen stopt met voetballen en dat zorgde dan ook voor extra emoties bij hem. “Ik had net wel even een momentje dat ik bijna moest janken. Ik stond voor de harde kern en toen kreeg ik toch even een besefmomentje. Dit zijn de momenten waarvoor je voetballer wil zijn. Mooier kan eigenlijk niet. Lekker weer, je wint thuis en het was bij vlagen een prima wedstrijd.”

Met de handhaving in de Eredivisie zo goed als zeker op zak gaat Van Polen op stap met de PEC-selectie. “Ik ga nu een biertje én een wijntje drinken. We gaan vanmiddag met de spelersgroep en de vrouwen uit eten. Dan trek ik een flesje wijn open en ga ik met de trein terug. Dat deed ik trouwens ook wel eens voordat ik had besloten dat ik ging stoppen. Je moet nou eenmaal een beetje van het leven genieten."

Vitesse is degradatie naar de Eerste Divisie niet ontkomen. John van den Brom onthulde onlangs in Veronica Offside dat hij openstaat voor een terugkeer naar de club uit Arnhem: "Heeft met sentiment te maken." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.