Terug

Volg Vandaag Inside

Van Polen (35) gaat vijftiende seizoen in bij PEC Zwolle

Van Polen (35) gaat vijftiende seizoen in bij PEC Zwolle

23 apr 2021, 11:08

Verdediger Bram van Polen heeft zijn contract bij PEC Zwolle weer met een jaar verlengd. De 35-jarige aanvoerder gaat zodoende na de zomer zijn vijftiende seizoen in bij PEC.

"Zoals ik vaker gezegd heb, zijn er twee voorwaarden noodzakelijk om mijn contract te verlengen. Ik wil me nog hartstikke fit voelen en ik wil daarbij van waarde kunnen zijn voor het team", aldus Van Polen. "Gelukkig is dit allebei na al die jaren nog steeds het geval. Daarbij is dit mijn club en ligt hier mijn eindstation als voetballer, maar dat eindstation stellen we voor nu nog wel even uit. Natuurlijk gaan de jaren tellen, maar het lichaam kan het nog prima aan en ook mentaal voel ik me fris. Ik plak er met alle liefde nog een jaar aan vast."

Van Polen, die in 2014 met PEC de KNVB-beker wist te winnen, staat met zijn club momenteel dertiende in de Eredivisie. PEC is zo goed als zeker van een langer verblijf op het hoogste niveau.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.