Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie: zware domper voor Feyenoord

Van Persie: zware domper voor Feyenoord

16 mrt 2019, 23:22

ROTTERDAM (ANP) - Meestal weet Robin van Persie overal wel een positieve draai aan te geven, maar na de nederlaag tegen Willem II (2-3) was ook de aanvoerder van Feyenoord zichtbaar in mineur. ,,Dit is een zware domper'', zei Van Persie bij FOX Sports. ,,Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen, zeker thuis. En uit eigenlijk ook, vind ik.''

Feyenoord kwam in De Kuip twee keer op voorsprong. ,,Het waren goede goals, er was niks aan de hand. Dan moet je dat vasthouden en uitbouwen, maar we wisten die voorsprong niet vast te houden. Dat moeten we onszelf aanrekenen. Ik mezelf voorop. In de eerste helft mis ik een volley-kans, die moet gewoon op doel zijn.''

De Rotterdammers lieten dit seizoen al heel veel punten liggen in uitwedstrijden. Voor de tweede keer ging het zaterdag ook in De Kuip mis. ,,Dat is gewoon slecht van onze kant. Punten als vandaag moet je gewoon pakken'', aldus Van Persie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.