Terug

Volg Vandaag Inside

'Van Persie zeer serieuze kandidaat om hoofdtrainer te worden in de Eredivisie'

9 apr 2024, 12:28

Robin van Persie is een zeer serieuze kandidaat om hoofdtrainer te worden in de Eredivisie, meldt het Algemeen Dagblad. SC Heerenveen zou hem willen strikken als opvolger van Kees van Wonderen.

Het is echter nog geen uitgemaakte zaak dat Van Persie volgend seizoen werkzaam is bij sc Heerenveen. Feyenoord probeert het contract van de oud-spits namelijk te verlengen, maar de gesprekken hebben vooralsnog geen resultaat opgeleverd. Van Persie is op ddit moment trainer van Feyenoord onder 18.

Van Persie is nog bezig om zijn hoogste trainersdiploma te halen, maar de afronding van dat traject is nabij, weet het AD.

Robin van Persie liet zich twee jaar geleden lovend uit over Arne Slot: "Een geweldige trainer!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.