Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie op de bank bij Feyenoord

Van Persie op de bank bij Feyenoord

2 dec 2018, 14:25

ROTTERDAM (ANP) - Robin van Persie begint bij Feyenoord op de bank in de topper tegen PSV. De 35-jarige aanvoerder hervatte deze week weliswaar de groepstraining nadat hij vanwege een spierblessure twee wedstrijden had gemist, maar een basisplaats komt te vroeg voor de Rotterdammer. Verdediger Eric Botteghin blijkt ook niet fit genoeg en ontbreekt helemaal in de selectie.

Botteghin wordt centraal achterin vervangen door Sven van Beek. Rechtsback Jeremiah St. Juste is terug na een schorsing van drie wedstrijden en begint direct weer in de basis. St. Juste krijgt van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorkeur boven Bart Nieuwkoop. Jens Toornstra speelt op het middenveld, links voorin mag Sam Larsson het weer proberen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; St. Juste. Van Beek, Van der Heijden en Malacia; Clasie, Toornstra en Vilhena; Berghuis, Jørgensen en Larsson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.