Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie niet fit genoeg voor NAC Breda uit

Van Persie niet fit genoeg voor NAC Breda uit

23 apr 2019, 19:51

Feyenoord zal het woensdag in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter NAC Breda zonder aanvoerder Robin van Persie moeten doen. De clubtopscorer (zestien treffers) is volgens trainer Giovanni van Bronckhorst ,,niet fit genoeg''. Van Persie maakte afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AZ nog het winnende doelpunt (2-1). Hij ging in de 84e minuut naar de kant.

Van Bronckhorst kan in Breda evenmin beschikken over de aanvallers Steven Berghuis en Nicolai Jørgensen. Beiden zijn geschorst. Dylan Vente daarentegen is verlost van zijn schorsing. De verdedigers Ridgeciano Haps en Cuco Martina zijn door blessures niet inzetbaar.

Met nog drie duels te spelen heeft nummer drie Feyenoord een voorsprong van zeven punten op concurrent AZ, dat dinsdagavond thuis tegen Heracles Almelo speelt. ,,Het is een seizoen met ups en downs, maar we kunnen woensdag Europees voetbal veiligstellen. Dat is wat voor ons telt'', liet Van Bronckhorst weten. Indien AZ verliest van Heracles is Feyenoord dinsdagavond al zeker van een ticket voor de voorronde van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.