Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie: 'Lewandowski verdient op dit moment de Ballon d'Or'

Van Persie: 'Lewandowski verdient op dit moment de Ballon d'Or'

8 juli 2020, 21:30

Mocht de Ballon d'Or vanavond worden uitgereikt, dan pleit Robin van Persie voor Robert Lewandowski als winnaar. Dat schreef hij op Twitter, waar hij ook zijn voorkeur voor de nummer 2 en 3 bekend maakte.

Lewandowski was dit seizoen tot nu toe goed voor 51 doelpunten in 43 duels. Trainer Hansi Flick gaf al eerder aan dat dat de spits wat hem betreft recht heeft op het winnen van de Ballon d'Or. Daar sluit Van Persie zich nu bij aan.

Op de tweede plaats zet Van Persie Manchester City-middenvelder Kevin de Bruyne, op de derde plaats staat Liverpool-aanvaller Sadio Mané.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.