Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie kritisch op Van Hanegem: 'Insteek vaak negatief'

Van Persie kritisch op Van Hanegem: 'Insteek vaak negatief'

20 mei 2019, 18:00

Robin van Persie heeft zich in een interview bij FOX Sports kritisch uitgelaten over de manier waarop Willem van Hanegem commentaar levert op (jeugd)spelers: 'Ik vind zijn insteek vaak negatief.'

"Ik moet zeggen dat ik het niet altijd met Van Hanegem eens ben. Ik vind zijn insteek vaak negatief. Dat is niet mijn insteek, ik bekijk het liever positief. Willem is een voetballegende natuurlijk, als iemand z'n mening mag geven, dan is hij het. Alleen: de manier waarop hij dingen brengt, is niet mijn manier. Ik denk dat er andere, betere manieren zijn om iemand te raken.

Als je een jonge speler bent en je hoort een pittig verhaal over jezelf, dan kan dat iets met je doen. Ik denk dan: wat is hier het doel van? Het kan ook op een andere manier. Je kunt bijvoorbeeld ook iemand opbellen. Ik zou dat stijlvoller vinden.'

Bekijk hier het fragment waarin Van Persie zich uitlaat over Van Hanegem:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.