Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie geniet van 'spirit' van Feyenoord

Van Persie geniet van 'spirit' van Feyenoord

27 jan 2019, 17:45

ROTTERDAM (ANP) - Aanvoerder Robin van Persie had vooral genoten van de spirit van Feyenoord in de Klassieker, die zijn formatie met 6-2 van Ajax won. ,,Het was even een domper dat Ajax terugkwam tot 2-2, maar onze spirit was heel goed. Jens Toornstra, Steven Berghuis, iedereen heeft echt gestreden", zei de aanvoerder tegen Fox Sports.

Het was volgens de 35-jarige routinier een bizarre wedstrijd, waarin de Rotterdammers al na acht minuten op 0-1 achter kwamen. ,,Alles zat erin, doelpunten, passie en strijd. We kwamen goed terug. Toen we bij de rust met 3-2 naar binnen liepen en ik om me heen al die blijdschap en passie zag, dat vond ik echt het mooiste moment."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.