Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie en Van Bronckhorst reiken schaal uit aan Feyenoord bij landstitel

Van Persie en Van Bronckhorst reiken schaal uit aan Feyenoord bij landstitel

8 mei 2023, 17:31

Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie reiken de kampioensschaal uit als Feyenoord aanstaande zondag in De Kuip de landstitel verovert. Dat meldt de Rotterdamse club die bij een zege op Go Ahead Eagles zeker is van de titel.

Van Bronckhorst werd in 2017 als coach kampioen met Feyenoord. Het elftal van seizoen 2016-2017 stond onder zijn leiding van de eerste tot en met de laatste speelronde bovenaan en veroverde na achttien jaar weer de landstitel voor de club. Als speler won Van Bronckhorst twee keer de KNVB-beker. Hij speelde 245 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Van Persie won met Feyenoord in 2002 de UEFA Cup in De Kuip. Na gespeeld te hebben voor Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe sloot de voormalig topscorer van het Nederlands elftal zijn carrière af in Rotterdam-Zuid waar hij momenteel jeugdtrainer is bij de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.