Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie en Hulshoff vervangen Pusic en De Wolf vanwege ziekte

Van Persie en Hulshoff vervangen Pusic en De Wolf vanwege ziekte

15 aug 2021, 15:29

Robin van Persie en Sipke Hulshoff zijn de assistenten van Arne Slot vandaag. Marino Pusic zit in quarantaine na besmetting in directe omgeving. John de Wolf is ziek, niet COVID-19 gerelateerd, en is thuis gebleven om uit te zieken.

Feyenoord begint om 16.45 uur zonder Alireza Jahanbakhsh aan het uitduel met Willem II. De opvolger van Steven Berghuis viel donderdag geblesseerd uit tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Luzern en is nog onvoldoende hersteld om in Tilburg in actie te kunnen komen.

De Noorse aanwinst Fredrik Aursnes debuteert voor Feyenoord. De middenvelder is niet speelgerechtigd voor het duel van donderdag met IF Elfsborg in de play-offs van de Conference League. Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi en Malacia; Aursnes, Toornstra, Til en Kökcü; Linssen en Sinisterra.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.