Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie: echt bizar, te gek voor woorden

Van Persie: echt bizar, te gek voor woorden

3 feb 2019, 15:34

ROTTERDAM (ANP) - Ook aanvoerder Robin van Persie van Feyenoord wist het na de ontluisterende nederlaag in de derby tegen zijn jeugdliefde Excelsior (2-1) even niet meer. ,,Ongelooflijk, echt bizar, te gek voor woorden'', stamelde de 35-jarige aanvaller bij FOX Sports. ,,Na zo'n fantastische wedstrijd vorige week tegen Ajax had iedereen in Rotterdam een topweek, maar nu weet ik het echt niet meer.''

Volgens Van Persie had Feyenoord na de galavoorstelling tegen de Amsterdamse rivaal (6-2) nog wel een goede trainingsweek achter de rug. ,,Het ging hier puur om de 'mindset'. De trainer heeft het daarover gehad en ik heb het daarover gehad met die gasten en iedereen ging akkoord. We moesten een vervolg geven aan die geweldige wedstrijd tegen Ajax.''

Van Persie opende in de 54e minuut nog wel de score. ,,Toen was er ook nog niets aan de hand. Die goals van Excelsior vallen echter te makkelijk daar'', doelde hij op de gammele defensie van zijn ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.