Terug

Volg Vandaag Inside

Van Persie aan de aftrap van afscheidsduel

Van Persie aan de aftrap van afscheidsduel

12 mei 2019, 15:48

Robin van Persie staat om 14.30 uur aan de aftrap van zijn laatste wedstrijd als profvoetballer. De 35-jarige aanvoerder van Feyenoord heeft er de afgelopen weken alles aan gedaan om fit te zijn voor het duel in De Kuip met ADO Den Haag. Van Persie zwaait af in het Rotterdamse stadion, waar tal van familieleden, vrienden en oude bekenden op de tribunes zitten.

Trainer Giovanni van Bronckhorst, die ook afscheid neemt, kiest tegen ADO voor zijn vertrouwde basisploeg. Van Persie heeft voorin gezelschap van Steven Berghuis, terug na een schorsing, en Sam Larsson. Jens Toornstra staat weer op het middenveld, waardoor talent Orkun Kökcü genoegen moet nemen met een plek op de bank. Feyenoord is al zeker van de derde plaats in de eredivisie en daarmee van kwalificatie voor de Europa League. ADO heeft nog een kleine kans om de play-offs voor Europees voetbal te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.