Terug

Volg Vandaag Inside

Van oud-werkgevers tot tegenstanders: iedereen betuigt steun aan zieke Haller

Van oud-werkgevers tot tegenstanders: iedereen betuigt steun aan zieke Haller

19 juli 2022, 08:49

Het regent momenteel steunbetuigingen voor Borussia Dortmund-spits Sébastien Haller. Maandagavond maakte de Duitse club bekend dat de Ivoriaan het trainingskamp in Zwitserland verlaten heeft wegens een tumor in een van zijn testikels. Op sociale media steken veel clubs de oud-Ajacied een hart onder de riem, zo ook zijn oud-werkgevers AJ Auxerre, FC Utrecht, Eintracht Frankfurt, West Ham United en Ajax. Ook verschillende tegenstanders uit de Bundesliga en Champions League betuigen hun steun richting de 28-jarige aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.