Terug

Volg Vandaag Inside

Van Nistelrooij wisselt weer van spits voor clash tegen Feyenoord

Van Nistelrooij wisselt weer van spits voor clash tegen Feyenoord

18 sep 2022, 13:49

PSV begint met Guus Til en Jarrad Branthwaite in de ploeg aan de topper tegen Feyenoord. Aanvallende middenvelder Til, die vorig seizoen voor Feyenoord speelde, zat vorige week tegen RKC Waalwijk op de bank. PSV had in de blessuretijd een omstreden strafschop nodig om RKC te verslaan (1-0).

Til vormt vanaf 14.30 uur het Eindhovense middenveld met Joey Veerman en Ibrahim Sangaré, die na ziekte terugkeert in de ploeg. De Engelse verdediger Branthwaite staat centraal achterin met Armando Obispo. Branthwaite krijgt van trainer Ruud van Nistelrooij de voorkeur boven André Ramalho, die op de bank moet beginnen.

Jordan Teze verhuist weer naar de rechterkant, Philipp Max is de linksback. Anwar El Ghazi ontbreekt in de selectie van PSV. Hij begon tegen RKC nog in de basis. De voorhoede bestaat nu uit Ismael Saibari, Xavi Simons en aanvoerder Cody Gakpo. Eerder probeerde Van Nistelrooij het met Yorbe Vertessen in de spits, maar die begint zondagmiddag op de bank.

Feyenoord staat op de tweede plaats in de Eredivisie, met 1 punt meer dan PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.