Terug

Volg Vandaag Inside

Van Nistelrooy steunt drie voedselbanken in Brabant

Van Nistelrooy steunt drie voedselbanken in Brabant

31 mrt 2020, 10:45

Ruud van Nistelrooy draagt ook zijn steentje bij in deze barre tijden van het coronavirus. De oud-spits doneert in totaal 6000 voedselpakketten aan 3 voedselbanken in Brabant, zo meldt Omroep Brabant

In Eindhoven, Den Bosch en Oss worden er per voedselbank 2000 extra voedselpakketten geleverd. Dit staat gelijk aan een bedrag van ongeveer 15.000 euro per locatie. De totale donatie van Van Nistelrooy komt neer op zo'n 45.000 euro.

Door het hamsteren kampen veel supermarkten met te tekorten. Daarom gaat er ook aanzienlijk minder voedsel naar de voedselbanken in Nederland: 'Dit bedrag is heel erg welkom', vertelt Henk Snijders, bestuurslid van de voedselbank in Oss.

Eerder doneerden de gebroeders Sneijder ook al extra voorraden aan een regionale voedselbank.

VIDEO - De mannen zwaaien naar inwoners verzorgingshuizen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.