Terug

Volg Vandaag Inside

Van Nistelrooij over venijnige reactie op Vandaag Inside-verslaggever: 'Was wel effe lekker'

Van Nistelrooij over venijnige reactie op Vandaag Inside-verslaggever: 'Was wel effe lekker'

11 sep 2022, 14:50

Ruud van Nistelrooij heeft de persconferentie teruggekeken waarin hij gefrustreerd reageerde op Joey Dekker - verslaggever van Vandaag Inside. De hoofdtrainer van PSV herkende zichzelf niet in het gesprek, maar vond "het wel effe lekker om een keer te doen".

Tijdens desbetreffende persconferentie werd Van Nistelrooij gevraagd of "het niet lekker was om met RKC een club te treffen van iets een kleiner kaliber" nadat de Eindhovenaren donderdag gelijkspeelden tegen Bodø/Glimt (1-1). Daarop reageerde de oud-spits zichtbaar geïrriteerd door een vraag terug te stellen waarom de Waalwijkers dan een mindere ploeg zouden zijn.

Nadat Joey enkele ervaren spelers opnoemt zegt Van Nistelrooij: "En ik kan er nog wel 4 of 5 opnoemen. Dan doe je RKC tekort; het is een ervaren ploeg. Dus dat is geen pretje, nee." Zondag voorafgaand aan de wedstrijd blikt de coach voor de camera's van ESPN terug op het persmoment. "Ik zag het terug en herkende mezelf niet helemaal. Het was wel effe lekker om te doen, maar dat moet je niet altijd willen doen", aldus de PSV-trainer.

Bekijk het interview hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.