Terug

Volg Vandaag Inside

Van Nistelrooij nieuwe trainer Jong PSV

Van Nistelrooij nieuwe trainer Jong PSV

6 jan 2021, 21:02

Ruud van Nistelrooij krijgt komend seizoen Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie onder zijn hoede. Hij wordt de opvolger van Peter Uneken die de club uit Eindhoven gaat verlaten.

"Op moment dat de vraag komt, dan weet je diep vanbinnen wel wat je wil", zei de 44-jarige oud-aanvaller op de nieuwjaarsshow van PSV. "Dat merk ik bij mezelf ook. De mogelijkheid doet zich nu voor. Ik denk dat ik er klaar voor ben. Voor mij is dit een prachtige stap."

Van Nistelrooij was de afgelopen drie jaar trainer van de jeugdploegen van PSV voor spelers onder 18 en onder 19 jaar. Hij wil zijn trainersloopbaan stap voor stap vormgeven.

"Als speler ben ik bij FC Den Bosch begonnen", stelt de oud-spits van onder meer Real Madrid en Manchester United. "Ik ben 8 jaar geleden gestopt als voetballer en werk nu 7 jaar in de opleiding van PSV, waar ik gegroeid ben. Ik sta nu 3 jaar op eigen benen bij PSV onder 19 en 18. Zo lang ik het leuk vind, blijf ik stappen maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.