Terug

Volg Vandaag Inside

Van La Parra verhuurd aan Middlesbrough

Van La Parra verhuurd aan Middlesbrough

31 dec 2018, 18:07

HUDDERSFIELD (ANP) - Aanvaller Rajiv van La Parra gaat een niveau lager voetballen in Engeland. Huddersfield Town, dat in de Premier League onderaan staat, verhuurt de 27-jarige Rotterdammer voor de rest van het seizoen aan Middlesbrough. Die club neemt in het Championship de vijfde plek in.

Van La Parra begon het seizoen als basisspeler bij Huddersfield Town, maar hij raakte zijn plek al snel kwijt. Begin oktober kwam de vleugelspits, die werd opgeleid bij Feyenoord, voor het laatst in actie. Vorig seizoen had de oud-speler van SM Caen, sc Heerenveen, Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion 33 wedstrijden in de Premier League gespeeld. Van La Parra tekende daarin voor drie doelpunten.

Manager Tony Pulis van Middlesbrough is blij met zijn eerste winteraanwinst. ,,We wilden hem graag hebben. Rajiv is enorm snel en zo'n speler zochten we.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.