Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hintum (34) gaat nog jaar door bij FC Groningen

Van Hintum (34) gaat nog jaar door bij FC Groningen

4 mrt 2021, 16:47

Bart van Hintum voetbalt ook volgend seizoen voor FC Groningen. De 34-jarige verdediger heeft zijn contract met een jaar verlengd. De linksback, die ook regelmatig centraal achterin speelt, is bezig aan zijn tweede seizoen in het groen-wit.

Van Hintum speelde eerder voor TOP Oss, FC Dordrecht, PEC Zwolle (waarmee hij in 2014 de KNVB-beker veroverde), de Turkse club Gaziantepspor en Heracles Almelo. In de zomer van 2019 kwam hij transfervrij naar FC Groningen. Van Hintum is een vaste waarde in het elftal van trainer Danny Buijs, dat in de Eredivisie op de zesde plaats staat.

"Iedereen weet dat ik niet meer de jongste ben, maar ik voel me niet oud", zegt Van Hintum. "Ik voel me topfit en het is mooi dat ik nog een jaartje kan doorknallen bij FC Groningen." De verdediger is een van de aanvoerders van Groningen. "Wij zien voor hem ook komend seizoen een belangrijke rol weggelegd, zowel op het veld als in de kleedkamer", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Dat laatste is een niet te onderschatten factor binnen een selectie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.