Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem vol onbegrip: 'Ik snap gewoon niet dat hij niet speelt'

Van Hanegem vol onbegrip: 'Ik snap gewoon niet dat hij niet speelt'

27 apr 2021, 08:41

Real Madrid en Chelsea staan vanavond tegenover elkaar in de halve finale van de Champions League. Het is nog maar de vraag of Hakim Ziyech bij de uitploeg aan de aftrap zal verschijnen. De oud-Ajacied zit onder nieuwe trainer Thomas Tuchel regelmatig op de bank, iets wat Willem van Hanegem niet kan begrijpen, zo vertelt hij tegenover het AD.

'Ik snap gewoon niet dat hij niet speelt, begint Van Hanegem. 'Ziyech is de ideale speler om snelle jongens weg te sturen. Werner is snel, maar die trainer Tuchel wil het allemaal anders doen. Terwijl hij bij Paris Saint-Germain wel een manier vond om alle creatieve spelers op te stellen.'

Van René van der Gijp en Marco van Basten kreeg Ziyech eerder het advies om te vertrekken bij Chelsea. Van Hanegem zou het echter nog even aankijken: 'Als deze jongen nog een eerlijke kans krijgt, pakt hij hem.'

Real Madrid-Chelsea is vanavond vanaf 20:45u te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.