Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem uit kritiek op beleid Feyenoord: 'Sjaak Troost moet nog steeds bellen'

Van Hanegem uit kritiek op beleid Feyenoord: 'Sjaak Troost moet nog steeds bellen'

13 okt 2019, 14:09

Vandaag schoof Willem van Hanegem aan als gast bij Goedemorgen Oranje. Daarin liet hij geen spaan heel van het beleid bij Feyenoord.

'Je moet iemand hebben voor, die je niet moet zoeken. Nu moet je elke keer je spits zoeken, maar er staat geen spits', zo begint Van Hanegem over de aanval. Maar ook verdedigend heeft Van Hanegem zijn ongenoegen. 'Wij hebben een Braziliaan, hartstikke aardige jongen, maar wij hebben de enige Braziliaan ter wereld die niet kan voetballen. Nu heeft Jaap iemand gekocht uit Madurodam, die is 1,50. Als je die jongen op het grote veld ziet lopen, dan denk ik, hij weet de uitgang niet.'

En dan komt Van Hanegem ook uit bij het beleid van bovenaf. 'De mensen die Jaap Stam begeleiden, hebben hem gehaald. Die gaan toch niet een koekenbakker in z'n maag douwen, of wel? Toen met Jan de Jong hadden ze schoon schip moeten maken. Een heleboel van die koekebakkers eruit. Bestuurders. Commissarissen.'

'Ik ben bij die reunie en word op mijn schouder getikt door Sjaak Troost. Ik ga je bellen zegt hij, maar je moet dan wel opnemen en komen. Hij moet nu nog bellen. Als hij geen geld heeft om te bellen dan schiet ik het voor, maar ga dan niet zo spastisch zitten doen', aldus Van Hanegem.

'Sjaak Troost is een slapjanus eerste klas'

'Sjaak Troost is een slapjanus eerste klas!'
4:12
'Sjaak Troost is een slapjanus eerste klas!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.