Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem twijfelt aan uitspraken Bosz: ‘Maar Peter, en die andere spelers dan?’

4 dec 2023, 10:41

Willem van Hanegem schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat hij twijfelde aan de uitspraken van Peter Bosz toen hij ‘voor de zoveelste keer’ vertelde dat hij met PSV de beste spelers heeft, waar hij ooit mee werkte.

Bosz vertelde na afloop van het duel met Feyenoord in De Kuip (1-2) dat de huidige selectie van PSV de beste groep is waar hij ooit mee gewerkt heeft. "Dit is een hele goede groep en dat weten die jongens ook. Ik heb ze verteld dat dit de beste groep is waar ik ooit mee gewerkt heb en dat vind ik ook echt. Dat is niet voor hun zelfvertrouwen, maar dat is gewoon, omdat ik dat echt vind."

Een uitspraak waar Van Hanegem het absoluut niet mee eens is, omdat Bosz in zijn loopbaan als trainer de beschikking had over verschillende topspelers. Zo had hij bij Ajax in 2016 de keuze uit: Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, Kasper Dolberg, Joel Veltman en Davinson Sánchez en stonden vervolgens in 2017 bij Borussia Dortmund Mario Götze, Jadon Sancho, Manuel Akanji en Marco Reus onder contract. "Er was weer niemand die eens zei: Maar Peter en die spelers dan?”

“Begrijp me niet verkeerd, Bosz mag zelf weten wie hij beter vindt natuurlijk: Akanji of Boscagli, Reus of Til. En dat hij zijn huidige selectie natuurlijk nog meer zelfvertrouwen wil geven, mag ook. Maar vaak wordt alles maar klakkeloos opgeschreven”, besluit Van Hanegem.

Bekijk het volledige fragment van Peter Bosz over de selectie van PSV na afloop van de winst op Feyenoord bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.