Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem tipt Feyenoord om oud-speler terug te halen

Van Hanegem tipt Feyenoord om oud-speler terug te halen

20 mei 2019, 12:55

Van Hanegem zou het goed kunnen begrijpen wanneer Feyenoord de transfervrije Leroy Fer terug zou halen naar Rotterdam, schrijft hij in zijn column in het AD. Daarnaast is Van Hanegem kritisch op het feit dat er nog altijd geen opvolger is gevonden voor Martin van Geel en raadt hij Feyenoord af om Adam Maher naar Rotterdam te halen.

'Mijn club is, twee maanden nadat Martin van Geel heeft aangekondigd te vertrekken, nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. En Van Geel zelf zit nog vrolijk achter zijn bureau. Nee, dat komt niet heel professioneel over. Integendeel', schrijft Van Hanegem.

'Er is geen geld, dus zal de club creatief op zoek moeten naar nieuwe spelers. Leroy Fer is transfervrij. Feyenoord is dol op het terughalen van oud-spelers, maar in dit geval zou ik het wel begrijpen. Zeker omdat hij pas 29 jaar is. Mensen hebben het ook over Adam Maher. Daar zou ik dan weer niet aan beginnen. Ballen ophalen en ermee gaan lopen, daar heeft Feyenoord geen behoefte aan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.