Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem spreekt kijkers toe: 'Ik zou jou nooit in de maling nemen, Harry'

Van Hanegem spreekt kijkers toe: 'Ik zou jou nooit in de maling nemen, Harry'

14 feb 2021, 16:10

Willem van Hanegem was zondagochtend weer eens te gast in het programma Business Class van Harry Mens. De twee bespraken de gebeurtenissen in het voetbal van de afgelopen weken en zoals altijd kibbelden ze er weer op los: 'Harry, ik ben toch niet kinds aan het worden, of wel?'

Harry vroeg aan Van Hanegem of hij al is uitgenodigd voor Marble Mania. Van Hanegem reageert: 'Harry, ik ben toch niet kinds aan het worden, of wel? Als je op leeftijd bent en je bent de 70 voorbij… Mijn moeder zei altijd: 'Dan moet je uitkijken dat je niet kinds wordt.''

Ook legde de presentator aan De Kromme voor dat hij waarzegster Liesbeth van Dijk had gesproken, die voorspelde dat Dirk Kuyt naar Saoudi-Arabië gaat. Van Hanegem reageert cynisch: 'Die zou ik ook wel vertrouwen, als ik jou was. Die heeft het écht bij het goeie eind.' Hij vervolgt: 'Jij gaat allemaal naar de verkeerde mensen. Daar moet je mee ophouden. Je hebt nog een aantal jaartjes te gaan, daar moet je je niet aan vasthouden. Dat mens weet toch niks, man? Schiet nou toch op!'

De twee spraken ook over PSV-trainer Roger Schmidt. Van Hanegem zei daarover: 'Hij heeft gedacht dat hij makkelijk kampioen zou worden met PSV. Dat hij dat wel voor elkaar zou krijgen.' Harry onderbreekt Van Hanegem vervolgens en vraagt of hij denkt dat Schmidt het einde van het seizoen haalt. De Kromme reageert: 'Ja, maar nu ben ik iets aan het vertellen, drie keer en dan onderbreek je drie keer.' Harry zegt daarop: 'Ja, maar ik wil het niet vergeten, die vragen.' 'Dan moet je het opschrijven,' lacht Van Hanegem.

Harry zegt vervolgens tegen Van Hanegem dat hij hem niet in de maling moet nemen. De Kromme reageert: 'Jij zou de laatste zijn die ik in de maling neem. Maar ik heb het gevoel dat jij dat bij mij doet!' Harry vraagt vervolgens: 'Zeg maar in de camera dat je mij niet in de maling neemt.' Van Hanegem kijkt vervolgens in de camera en zegt: 'Ik zou jou nooit in de maling nemen, Harry.' 'Ik jou wel,' lacht de presentator.

Johan, Wilfred en René genieten regelmatig van de interviews van Harry Mens. Bekijk hieronder een compilatie met de beste momenten van Harry Mens in Veronica Inside!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.