Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem snapt niet dat Giménez man van de wedstrijd werd: ‘Dat was hij helemaal niet!’

Van Hanegem snapt niet dat Giménez man van de wedstrijd werd: ‘Dat was hij helemaal niet!’

26 nov 2023, 22:17

Willem van Hanegem snapt niet dat Santiago Giménez zaterdag werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd tegen Excelsior en vindt dat hij heel wat te bewijzen heeft tegen Atlético Madrid, schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

“Santiago Giménez maakte een mooie openingstreffer, kreeg zijn tweede doelpunt op een presenteerblaadje van Yankubu Minteh en zijn derde treffer kwam er omdat Sven Nieuwpoort de bal van richting veranderde. Daarnaast liet hij kansen liggen die nauwelijks te missen waren. Toch noemen ze hem dan de man van de wedstrijd. Waarom? Dat was hij helemaal niet.”

Volgens De Kromme was drie keer scoren tegen Excelsior dan ook niet ingewikkeld. “Ik denk dat de Japanner Ayase Ueda op de bank ook weleens denkt: Slot, als je mij daar nu ook eens een paar keer neerzet en graag iets langer dan vijf minuten, sta ik ook zo in de top van het topscorersklassement.”

Van Hanegem vindt dat Feyenoord dinsdagavond tegen Atlético Madrid beter zal moeten presteren dan in de derby tegen Excelsior. “Het niveau bij de tegenstander gaat dinsdag opeens met vijftien klassen omhoog. In De Kuip zal echt iedereen bij de les moeten zijn om een kans te maken op een overwinning. Atlético is voor Giménez een mooie test", aldus Van Hanegem in het AD.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.