Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem over Feyenoord: ‘Seizoen valt toch een beetje tegen’

9 mrt 2024, 17:47

Willem van Hanegem vertelt in de Willem&Wessel podcast van het Algemeen Dagblad dat hij Feyenoord dit seizoen wel een beetje tegen vindt vallen.

Van Hanegem wordt gevraagd hoe hij het seizoen van Feyenoord op dit moment zou omschrijven. “Een seizoen dat toch een beetje tegenvalt. In het begin maakten ze al twee ketsers. Ze hebben laten zien dat ze veel en veel dichter bij PSV hadden kunnen staan. Je geeft punten weg, ook hier thuis, tegen ploegen waarvan je dacht, nou ja, normaal gesproken moet je ze opvreten. Dat zijn minimaal acht punten.”

“Ze komen elke keer met dat smoesje aanzetten: ‘we hebben meer punten dan vorig jaar’”, vervolgt De Kromme over de Rotterdammers. “PSV doet het gewoon goed, zo reëel moet je ook zijn.”

"Feyenoord moet gewoon zorgen dat ze twee worden en de beker winnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niks met de beker had, maar ik gun hem ook weer niet een ander", besluit Van Hanegem.

Jan Boskamp liet zich eerder in Veronica Offside ook uit over Feyenoord en vertelde dat hij zich zorgen maakt om Santiago Giménez. "Ik ben bang dat hij op Jørgensen gaat lijken!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.