Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem oordeelt hard: 'Hij heeft in de Kuip werkelijk alles verkeerd gedaan'

Van Hanegem oordeelt hard: 'Hij heeft in de Kuip werkelijk alles verkeerd gedaan'

25 apr 2021, 23:40

In de strijd om de vierde plek speelden Feyenoord en Vitesse zondagmiddag doelpuntloos gelijk. Willem van Hanegem laat in zijn column in het Algemeen Dagblad zijn licht schijnen over het duel.

'Het was heel erg matig van beide kanten,' begint Van Hanegem. 'Feyenoord kreeg erg weinig kansen, alleen Berghuis had er twee moeten maken. Als dat niet lukt en de rest van de ploeg vangt het niet voor hem op, dan weet je wat er bij hem gebeurt. Dan kan er nog weleens één een blindgier geven. Dat is niet slim en dat kost hem misschien ook nog Ajax-thuis door een schorsing.'

De Kromme vervolgt: 'Ik kan wel een beetje indenken wat er in zijn hoofd omgaat. Het is echt pure frustratie. Begrijpelijk zelfs. Maar als prof moet je daar wel beter mee om leren gaan. Ik heb als speler regelmatig in de slotfase gekozen voor een wissel omdat ik dat gevoel voelde opkomen. Dan was ik zelfs in staat om een medespeler een schop te geven. Dat kan ook niet, dat weet ik ook wel. Maar die ergernis op zich, dat herken ik.'

'Ik ergerde me dan ook aan scheidsrechters en dat had ik gisteren weer. Higler heeft in de Kuip werkelijk alles verkeerd gedaan. Alleen de rode kaart voor Berghuis was volkomen terecht. Higler wil opeens zoals Nijhuis fluiten. En ik heb geen idee waarom,' concludeert Van Hanegem.

Bron: Algemeen Dagblad

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.