Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem oneens met Van Basten over Feyenoord: 'Dat is juist wat helemaal niet gebeurt!'

29 mrt 2024, 19:18

Willem van Hanegem kan zich niet vinden in de lovende woorden van Marco van Basten over het huidige spel van Feyenoord. De Kromme keek afgelopen maandag naar Rondo op Ziggo Sport, waar trainer Arne Slot te gast was en zag dat Van Basten onder de indruk was van de opbouw van de Rotterdammers.

"Ik hoorde Marco zeggen, die was zo gek op hoe Feyenoord snel opbouwt", begint Van Hanegem in een nieuwe AD Willem & Wessel Podcast over Van Basten. "Dat is juist wat helemaal niet gebeurt! Het hele jaar al niet. Het eerste jaar ging het ook als een raket. Dat is er niet meer."

"Mijn linksback (Quilindschy Hartman, red.), die was briljant het eerste jaar, geweldig", vervolgt de oer-Feyenoorder. "De laatste wedstrijden heb je twee keer gezien dat hij er weer over heen kwam. Maar daarvoor was hij elke keer onderweg. Hij vergat ook niet te verdedigen. Dat was toen geweldig om te zien. Maar het gaat niet om alleen die jongen, ook die twee centrale verdedigers spelen de bal telkens naar elkaar", aldus Van Hanegem.

Johan stond onlangs in Vandaag Inside stil bij de verjaardag van Willem van Hanegem, die 80 kaarsjes mocht uitblazen. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.