Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem niet mee in euforie: 'Ik vind het allemaal zo vreselijk overdreven'

Van Hanegem niet mee in euforie: 'Ik vind het allemaal zo vreselijk overdreven'

16 mrt 2020, 12:35

Willem van Hanegem vindt dat men in Nederland te snel in euforie is over het aanstellen van Roger Schmidt als nieuwe hoofdtrainer van PSV. Dat schrijft de Feyenoorder in het Algemeen Dagblad.

'Ik hoorde Hedwiges Maduro op televisie zelfs letterlijk zeggen: we gaan in Nederland waarschijnlijk iets zien dat we nog nooit hebben gezien. En iedereen knikte instemmend. Wat is dat toch? Dat we altijd maar menen achter een nieuw wereldwonder aan te moeten lopen', schrijft Van Hanegem.

De Kromme vindt dat men in Nederland eerst moet afwachten wat Schmidt bij PSV te weeg zal brengen. 'Ik vind het allemaal zo vreselijk overdreven. Ik heb Danny Buijs met FC Groningen ook weleens Ajax af zien jagen. En behoorlijk goed. Daar hoorde ik maar weinig mensen over.'

'Begrijp me niet verkeerd, PSV heeft alle recht een keer een buitenlandse trainer aan te stellen. En Schmidt heeft vast een speelstijl die mensen aanspreekt. Maar dat gedweep met een trainer van 53 jaar die graag wil aanvallen, ik kan er slecht tegen.' Van Hanegem verwijst naar Atlético Madrid in de Champions League: 'Wat Atlético op Anfield deed, dat was knap.' Atlético schakelde vorige week met verdedigend spel Liverpool uit in het miljoenenbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.