Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem maakt gehakt van Feyenoord

Van Hanegem maakt gehakt van Feyenoord

20 aug 2018, 10:51

ROTTERDAM (ANP) - Clubicoon Willem van Hanegem heeft in zijn wekelijkse column in het AD hard uitgehaald naar Feyenoord. Volgens de oud-international deugt er momenteel weinig tot niets bij zijn geliefde club, die vorige week door het bescheiden AS Trencin in de voorronde van de Europa League roemloos werd uitgeschakeld. De eerste competitiewedstrijd tegen het gepromoveerde De Graafschap leverde eveneens een deceptie op (2-0 verlies).

Van Hanegem heeft zich met name gestoord aan de optimistische reacties bij Feyenoord na de recente resultaten. ,,Ze dachten na de uitschakeling tegen AS Trencin dat ze mensen gewoon in de maling kunnen nemen. Trots, aanknopingspunten, pech. Die woorden vielen. Maar ze kwamen vijf doelpunten tekort om de nummer vijf van Slowakije uit te schakelen. Vijf! Vertel geen onzin. Wat moeten talenten denken als ze eruit vliegen tegen Trencin en ze horen de trainer praten over trots. Dat komt over alsof het niet gek is. Dat is het wel. Heel gek zelfs.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.