Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem lovend: 'Hij is gewoon de beste verdediger in de Serie A'

Van Hanegem lovend: 'Hij is gewoon de beste verdediger in de Serie A'

12 apr 2021, 01:02

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad vooruitgeken naar de TOTO KNVB Bekerfinale van aankomend weekend. Ook schreef hij over de Serie A, waarin Inter koploper is met elf punten voorsprong.

'Voor Vitesse is de bekerfinale de wedstrijd van het jaar. Laatst las ik ergens dat ik geen fan van Bazoer en Tannane zou zijn. Dat klopt dus niet,' begint Van Hanegem. 'Ik vind Bazoer zelfs iemand voor Oranje. Hij heeft nog bij Ajax gespeeld en dan komt de uitnodiging uit Zeist vaak razendsnel. Ik heb wél gezegd dat die gasten er geen eigen showtje van moeten maken. Daar ben ik wel benieuwd naar voor die finale. Willen Bazoer en Tannane echt die beker winnen met Vitesse of vooral zichzelf laten zien? Uiteindelijk gaat het om die prijs.'

'In dat opzicht kijk ik de laatste weken graag naar Inter in de Serie A,' vervolgt De Kromme. 'Ook tegen Cagliari. Elf punten voorsprong met acht wedstrijden te spelen, dat moet voldoende zijn. Dan pakt Stefan de Vrij dus de Scudetto. Dat heeft hij verdiend. Op het veld is hij erg bescheiden, hij speelt volledig in het belang van het elftal. Daarbuiten zou hij zich best wat meer op zijn borst mogen kloppen.'

'De Vrij is gewoon de beste verdediger in de Serie A, ik vind hem al een lange periode duidelijk beter dan Matthijs de Ligt. De Vrij gaat de landstitel pakken, maar hier gaat het over Virgil van Dijk. Terwijl De Vrij echt tot de allerbeste verdedigers ter wereld is gaan behoren. Alleen lijkt het wel of veel mensen het niet willen zien,' concludeert Van Hanegem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.