Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem looft oud-Ajacieden: 'Die twee jongens behoren tot de buitencategorie'

Van Hanegem looft oud-Ajacieden: 'Die twee jongens behoren tot de buitencategorie'

19 apr 2021, 16:28

Willem van Hanegem heeft afgelopen weekend met veel plezier gekeken naar FC Barcelona, dat ten koste van Athletic Bilbao de Copa del Rey won. De Kromme heeft in zijn column in het AD mooie woorden over voor Frenkie de Jong en genoot ook van Hakim Ziyech bij Chelsea-Manchester City.

'Toen Ronald Koeman daar begon, leek het trekken aan een dood paard,' begint Van Hanegem. 'Maar hoe hij het heeft gedaan, weet ik niet precies, maar ze spelen echt leuk voetbal, winnen en kunnen zelfs nog kampioen worden. En het was mooi om te zien dat Frenkie de Jong weer zo sterk speelde. Zoals ik ook heb genoten van Hakim Ziyech bij Chelsea tegen Manchester City. Die twee jongens behoren tot de buitencategorie, die komen altijd weer bovendrijven.'

De Kromme constateert dat ook PSG tot de buitencategorie behoort: 'Die wedstrijden tegen Bayern München, dat was toch echt geweldig. En dan kan ik ook genieten van een jong ventje uit Purmerend dat werd uitgelachen toen hij daar een contract tekende. De jonge Mitchel Bakker speelde mee in twee van de meest intense voetbalgevechten die ik de laatste jaren heb gezien. In München en Parijs. Ja, dan hoor je ook meteen in beeld te komen bij Oranje. Waarom niet? Er zit zeker toekomst in die jongen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.