Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem looft Feyenoorder: 'Hij was echt heel erg goed'

Van Hanegem looft Feyenoorder: 'Hij was echt heel erg goed'

3 dec 2018, 11:29

Willem van Hanegem heeft zondag genoten van Feyenoord, dat in eigen huis met 2-1 won van koploper PSV, zo blijkt uit zijn column in het AD.

"Noem mij één speler van PSV die gisteren goed heeft gespeeld? Bij Feyenoord vond ik Sven van Beek echt heel erg goed. Als ik die zo zie spelen, dan zou ik het raar vinden als Eric Botteghin meteen zijn plek weer mag innemen als hij fit is. Met Van Beek in de ploeg speelt Feyenoord gewoon makkelijker een stuk verder van het eigen doel. En die kleine Tyrell Malacia, die zat als een terriër op Hirving Lozano. Zo verdedig je dus tegen een topspeler en zo krijg je ook het stadion achter je als elftal."

"De vraag is: hoe kon het dat Feyenoord dit zo weinig kan opbrengen. Feyenoord speelde kort bij elkaar, de verdediging sloot voortdurend aan, het afjagen was in orde en voorin lieten Jørgensen, Berghuis en Larsson eindelijk alledrie zien wat ze in huis hebben. Van Larsson hadden we nog erg weinig gezien, maar misschien helpt dit hem eindelijk over een drempel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.